Home Informatie Openingstijden Contact
WITTE WITTE

DE REDDENDE ENGEL

ZEER BELANGRIJK BERICHT


Zoals u waarschijnlijk in de media wel heeft vernomen is er veel te doen om en rond het afsteken van vuurpijlen.

De overheid heeft de door de vuurwerkimporteurs bedachte standaards afgekeurd, aan de hand van een nieuw wetje die ze in juni hebben geïntroduceerd. Maar zoals wel vaker om en rond vuurwerk gebeurd, is hier niet erg over nagedacht, dus na groots dit verhaal in de pers naar buiten te brengen, kwamen ze er achter dat ze geen poot hadden om op te staan. Wat er toe heeft geleid dat ze om grote rechtszaken te vermijden maar een aantal standaards met kleine aanpassingen alsnog hebben goedgekeurd.


Wij daarin tegen hebben een standaard gelanceerd die 100% veilig en goedgekeurd is, maar helaas zijn de andere lanceerstandaards dat over het algemeen, beslist niet. Ik zal u niet vervelen met de uitslag van de onderzoeken maar als u zich toch verveeld, werkelijk hele leuke literatuur.


https://www.ilent.nl/documenten/publicaties/2018/12/05/waarnemingsverslag-nfi---indicatief-onderzoek-aan-geselecteerde-lanceerstandaarden


Wij gaan dan ook de andere lanceerstandaards in onze winkel niet accepteren. Deze zijn levensgevaarlijk.

Alleen de hieronder aangegeven lanceerstandaards worden bij ons in de winkel geaccepteerd.


De wet geeft namelijk aan dat u mij moet overtuigen dat u een goed systeem thuis heeft. Komt u met een eigen gemaakte veilige oplossing, bijvoorbeeld een parasol voet met ijzer buisje van minimaal 20 en 40cm, dan kunt u gewoon vuurpijlen bij ons kopen,

maar laat u ons de goedgekeurde troep van collega’s zien, dan zeggen wij sorry, niet veilig. Ondanks dat ze zijn goedgekeurd door het NRF.


Wij zijn dan verplicht om u een standaard van ons mee te geven.


Nu is deze gratis, maar we vragen wel een borg van €10,00 per standaard, die kunt u in januari tijdens onze inlever dagen/tijden weer bij ons kunt terug brengen, maar u mag hem ook over 10 jaar in januari bij ons inleveren, u krijgt ter alle tijden u borg van €10,00 weer terug. De inleverdagen en tijden kunt u vinden op onze openingstijden pagina.


Wel moet u als u besluit de standaard niet terug te brengen, het jaar erop net als met u eigen lanceer installatie, aan kunnen tonen dat u er één heeft. Dit kan doormiddel van hem mee te nemen of een selfie te maken met de lanceerstandaard.


Maak dan wel gelijk een hele leuke, dan maakt u het jaar erop (december 2020) ook nog kans op een waardebon van € 100,00.

Als u deze selfie voor 1 december 2020 naar info@witte-vuurwerk.nl toe stuurt. U gaat bij het versturen van de selfie er mee akkoord dat wij deze zullen gebruiken voor doeleinden rondom vuurwerk en deze zullen publiceren als u de winnaar word van deze actie.


In de nieuwe wetgeving stond ons inziens maar één zinnige zin, de vuurwerkimporteurs moeten hun verantwoording nemen.


Aangezien wij als Witte vuurwerk zeer gesteld zijn op een van de laatste mooiste tradities van ons land, nemen wij hierin het voortouw. Doet u mee?!

BRIL OP BOB


Wij accepteren alleen deze lanceerstandaard >