Home Informatie Openingstijden Contact
WITTE WITTE

VOLG, LIKE EN DEEL ONZE FACEBOOK!

Witte Vuurwerk heeft ook facebook

Op onze facebook pagina delen wij berichten van de vuurwerkvrouwen het hele jaar door. Maar in de december maand zullen wij leuke acties plaatsen, foto’s van onze winkel en u op de hoogte houden van de nieuwtjes!

Volg ons snel op facebook

BRIL OP BOB


Oma Smul

Wil jij ook dat de vuurwerktraditie blijft bestaan?

Draag dan als vuurwerkliefhebber ook jouw steentje bij! Ga veilig met vuurwerk om en beperk mogelijke overlast voor anderen. Steek bijvoorbeeld geen vuurwerk af in de buurt van ziekenhuizen en dieren en alleen tijdens de wettelijke afsteektijden (op oudejaarsavond tussen 18.00 en 02.00 uur).
Wij raden elke liefhebber aan de petitie voor het behoud van vuurwerk te ondertekenen op:


https://www.petitievoorvuurwerk.nl/


Veiligheidsregels, tips en informatie

Tips voor het afsteken!

Steek vuurwerk nooit los in jas- of broekzakken, maar gebruik een degelijke tas (geen plastic of nylon!). Zet allemaal een vuurwerkbril op. Dus ook als je niet zelf afsteekt, maar wel toeschouwer bent. Het enige vuurwerk wat je in de hand mag houden, zijn sterretjes! Steek nooit vuurwerk uit je hand af. Ga naar de veilige locatie die je vooraf hebt uitgekozen.

Zet het vuurwerk altijd op een vlakke ondergrond en gebruik voor pijlen een pijlenstandaard. Gebruik voor potten een veiligheidsklem of zet de cake bijvoorbeeld extra klem tussen twee bakstenen. Gebruik een aansteeklontje of aansteekstok en hang nooit met je hoofd boven het vuurwerk.


KLIK HIER alle veiligheidsregels, tips en informatie over vuurwerk.Oma staat er uiteraard weer met haar lekkere broodjes worst, frikadellen en haar lekkere loempia’s, vorig jaar kwam ze ook met een nieuw broodje, het heerlijke broodje knoflookbal.


Maar die gaat dit jaar vervangen worden door een nieuw broodje.En zoals altijd, alles GRATIS!!!


Voor de kinderen dit jaar ook weer de gratis snoepwand!!!


De Reddende Engel

Wij zijn verplicht om u een standaard van ons mee te geven. Nu is deze gratis, maar we vragen wel een borg van €10,00 per standaard, die kunt u in januari tijdens onze inlever dagen/tijden weer bij ons kunt terug brengen, maar u mag hem ook over 10 jaar in januari bij ons inleveren, u krijgt ter alle tijden u borg van €10,00 weer terug. De inleverdagen en tijden kunt u vinden op onze openingstijden pagina.


Wel moet u als u besluit de standaard niet terug te brengen, het jaar erop net als met u eigen lanceer installatie, aan kunnen tonen dat u er één heeft. Dit kan doormiddel van hem mee te nemen of een selfie te maken met de lanceerstandaard.


Maak dan wel gelijk een hele leuke, dan maakt u het jaar erop (december 2020) ook nog kans op een waardebon van € 100,00.


KLIK HIER voor alle informatie over de lanceerstandaards


Vuurwerkvrouwen

Vuurwerkvrouwen is een groep vrouwen uit de vuurwerkbranche, die het initiatief heeft genomen om samen de strijd aan te gaan voor het behoud van de vuurwerktraditie en vuurwerkverkoop in Nederland. Een team van vakvrouwen met kennis van zaken en passie voor vuurwerk. Vuurwerkvrouwen wil de vuurwerkdealers in Nederland vertegenwoordigen richting publiek, pers,politiek, etc. Ons motto is: Stop met verbieden, gaan voor verbetering!

Ga voor meer informatie over De Vuurwerkvrouwen naar www.vuurwerk-vrouwen.nl